Van Mansilla de las Mulas naar Leon.
Door: Rita
Blijf op de hoogte en volg Rita
21 September 2010 | Spanje, Madrid
Lieve allemaal,
Toen ik rond het middag uur in de rij stond om me in te laten schrijven voor een overnachting bij de Benedictinessen, na wederom een route achter de rug te hebben langs troosteloze auto wegen, werd op eens mijn naam geroepen. Toen ik op keek werd er meteen geflitst met een foto toestel. Wat een verrassing Marleen, een kennis eveneens uit Venlo die ik al eerder kort ontmoette in Burgos. Het werd een hartelijk weerzien. Toen ik haar vroeg, hoe het mogelijk was dat we elkaar weer zagen omdat zij enkele dagen achter mij liep, antwoordde zij ; Twee loop dagen voor 3,30 euro met de bus. Zij had zoals de meesten pelgrims klachten aan voeten en knieën en nam een paar dagen rust. We lachten en maakten er samen een gezellige middag van.
Liefs Rita.
21 September 2010 - 14:25
Franky:
Nou das ook toevallig he wel leuk.Kijk jij maar uit voor jou voeten hahahahah groet franky -
21 September 2010 - 20:38
Will:
Hoi rita,
Wat leuk dat j e er weer bent en dat we weer deelgenoot worden van je spannend avontuur!
Zorg goed voor jezelf!
Liefs