Naar huis
Door: Rita
Blijf op de hoogte en volg Rita
08 December 2011 | Turkije, Istanbul
Lieve allemaal,
Zoals aan alles kwam ook aan deze reis een einde.Vanochtend werd ik dan ook met een nogal dubbel gevoel wakker.Me enerzijds verheugend op een weerzien met het thuisfront was het anderzijds ook tijd om afscheid te nemen van mensen waar ik toch 17 dagen zeer intens mee had door gebracht.
Een tijd die mijn leven verrijkt heeft en een onuitwisbare indruk achter laat die ik mij in lengte van dagen zal blijven herinneren.
Koen, Marijke, Ilse, Ton, Nicole, Laura en Sedat, dank voor deze fijne dagen.Dank aan Maria, die een dag mee liep en ons trakteerde op een heerlijke maaltijd bij haar thuis.
Ik hoop dat ik op deze manier een klein steentje heb kunnen bijdragen aan het tot stand komen van de lange afstand route Wenen - Istanbul en hierdoor in het kader van de integratie de bevolking van Thracië een betere toekomst tegen moet zal gaan.
Degene die zijn ogen sluit, verandert alleen voor zichzelf de dag in de nacht.
Liefs Rita.
09 December 2011 - 14:59
Corry Broers:
Lieve Rita
Heey, ik wist niet dat je weer op reis ging? Dacht dat je net een reis achter de rug had.
ik ga er maar eens goed voorzitten om alles eens mee te beleven vanuit mijn luie stoel.
Welkom thuis!
Liefs -XX- Corry