Weer thuis. - Reisverslag uit Venlo, Nederland van Rita Mastwijk - WaarBenJij.nu Weer thuis. - Reisverslag uit Venlo, Nederland van Rita Mastwijk - WaarBenJij.nu
VIP-Report

Weer thuis.

Blijf op de hoogte en volg Rita

24 Augustus 2012 | Nederland, Venlo

Venlo 11-08-2012

Lieve allemaal,

Na een heerlijke fietstocht waar ik intens van heb genoten zijn wij weer thuis.

De terugreis verliep in een razendsnel tempo. Om 8.05 uur ging ik de lucht in met Jat Air en om 10.20 landde ik op Duitse bodem in Düsseldorf.

Vanuit een vliegtuig wat moeilijk op grote hoogte kon komen zag ik lange tijd het landschap waar we doorheen gefietst waren en kon het zelf niet geloven.

De enorme vlaktes waar de Donau zich doorheen kronkelde en zijn weg zocht naar de Zwarte Zee.

Jammer dat we de tocht moesten af breken door de enorme hitte. Toch was het een verstandig besluit en nog in de lucht maakte ik alweer plannen voor een volgende reis.

De hele reis duurde precies vijf uur, alles verliep vlekkeloos.

Het was even wennen aan het thuisfront dat heeft toch wel een aantal dagen geduurd. Maar inmiddels heb ik mijn draai weer gevonden en heb zelfs met mijn kleinzoon Ernst het vorige weekend alweer gekampeerd op de camping De Heelderpeel, waar natuurlijk eerst een fietstocht aan vooraf ging. Het was bijna net zo heet als in Servië, maar daarover morgen meer.

Liefs Rita.

• 25 Augustus 2012 - 18:37

Connie Buskes:

Fijn dat jullie weer thuis zijn en dat alles zo goed verlopen is.
    Hier kan het af en toe ook erg warm zijn en die dagen hebben jullie alweer gelijk mee gepikt.
    kun je een beetje aklimatiseren, het is nu wel heel ander weer dan de vorige week en ja ook dat is Nederland.

geniet er maar weer van en veel succes met het uit puzzelen van je volgende reis.

groetjes Connie

• 27 Augustus 2012 - 16:56

Marlicevdmeer:

Hey Rita...jij bent al weer thuis ?En ik maar denken dat je nog steeds onderweg zou zijn naar Constantinopel
    Wanneer ben je thuisgekomen?
    22 augustus was je toch in Belgrado?
    Wat heb je prachtige verslagen geschreven .
    Ik heb ervan gesmuld en hoop in het najaar uitgebreid van je te vernemen,hoe het allemaal verlopen is.

Wat ik begrepen heb, dat je waarschijnlijk eerder gestopt bent door de hitte,maar dat je genoten hebt ,staat als een paal boven water!!!!

En nu maar lekker genieten van al je lieverds om je heen.
    Met Ernst ook alles goed gegaan? Sportievelingen zijn jullie...Zeker weten!!!

Geniet van een mooie nazomer hier in Holland en gauw tot ziens. Marlice xxxx

VIP-member
Rita

Natuurlijk heb ik al velen reizen gemaakt,veel al sportieve vakanties.Bovenstaande foto werd gemaakt tijdens een trektocht door Marokko.Maar zo'n grote tocht als deze een voettocht naar Santiago de Compostela van bijna 4 maanden zat er niet eerder in.Met ingang van 1 maart ben ik met Flexpensioen gegaan en nu gaat het er toch van komen.Het zat al lang in de planning en er is ook flink getraind en naar uit gekeken.In eerste instantie wilde ik deze tocht alleen gaan lopen maar inmiddels heeft een vriendin, Hannie besloten om onbetaald verlof te nemen en met mij dit avontuur aan te gaan.Aanvankelijk wilden we vanuit Blerick vertrekken maar nu we de strek tot Esneux al gelopen hebben en de nodige stempels in ons bezit zijn, hebben we besloten om 19 juni in Esneux te starten.We worden door onze partners begeleidt tot daar en dan zal er afscheid genomen moeten worden.

Actief sinds 07 Juni 2009